Niels bij oldtimers

resized_DSCF1314zw
resized_DSCF1333zw
resized_DSCF1362zw
resized_DSCF1365zw
resized_DSCF1373zw
resized_DSCF1383zw
resized_DSCF1385zw
resized_DSCF1394zw
resized_DSCF1412zw
resized_DSCF1455zw
resized_DSCF1463zw
resized_DSCF1466zw
resized_DSCF1494zw
resized_DSCF1480zw
resized_DSCF1485zw
resized_DSCF1538zw
resized_DSCF1513zw
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Niels heb ik een tweede keer gevraagd voor een fotoshoot, zie eerder : Niels stroboscoop .

Ik had al een poosje deze twee oldtimers in mijn visier cq. mijn camera. Beide zijn door particulieren in hun tuin of muur geplaatst. Wat een creatief initiatief om de leefomgeving op te vrolijken. Natuurlijk even gevraagd of een fotoshoot toegestaan was. Sabine was zelfs vereerd dat haar DAF gebruikt werd voor een fotoshoot en ook Alphons van de Citroen vond het leuk dat zijn idee weer verder gebruikt werd voor een nieuwe kunstuiting. Beiden gaven trouwens aan dat hun oldtimer regelmatig op de foto kwam. Ik heb Niels uit Wierden gevraagd of hij in een overall bij de DAF wilde poseren en in een net pak bij de Citroen. Met behulp van een aantal props (attributen) heb ik een scene weergegeven die, denk ik, past bij deze oldtimers. Het reservewiel heb ik “geleend” , stond al een paar maanden tegen een hek aan de rand van Borne en heb ik nadien daar gewoon weer teruggeplaatst. Sabine (DAF) kwam trouwens tijdens de shoot aanzetten met een paar originele props, nl een oude gereedschapskist en een oliekan. Terug naar startpagina