Piano (2023)

Piano 1
Piano 2
Piano 3
Piano 4
Piano 5
Piano 6
Piano 7
Piano 1 Piano 2 Piano 3 Piano 4 Piano 5 Piano 6 Piano 7

Met Isabel hebben we een heel leuke en ontspannen fotoshoot gedaan in het buitengebied van Twente/Achterhoek.
Maar laat ik beginnen met de piano. Deze heb ik in Enschede gratis op mogen halen in buurthuis Prismare. Hij werd daar gebruikt als bar, maar was inmiddels overbodig. Goed spelen op de piano was al jaren niet meer mogelijk, voor mij geen probleem.
Alleen…..een piano is niet te tillen; veel te zwaar. Dus: ter plaatse de piano ontmanteld en het zware, deels metalen frame met de snaren eruit gehaald. Ook nog wat overbodige, houten delen verwijderd. De piano stond op de 1e verdieping en was net te groot (5cm) om in de lift te plaatsen. Een andere – grotere-  lift was buiten gebruik.  Dan maar via de trappen, pfff,  naar buiten.  Tot slot per aanhanger vervoerd naar de tuin van een goede kennis in het buitengebied van Neede.
Hier heb ik de piano geschuurd en wit geschilderd/gespoten. Het bleek dat hij oorspronkelijk ook wit was, maar bij Prismare zwart gemaakt was. Wat een dubbel werk!
Maar nu staat de piano dan ook op een perfecte locatie, iets dat ik al lang geleden bedacht had.
Met Tim, een collega-fotograaf, hebben we vier shoots in gedachten, die de vier elementen verbeelden: lucht, aarde, water en vuur.
Een aantal van deze eerste foto’s met model Isabel, een collega van Tim, geven dus “lucht”  aan, mede tot stand gekomen met twee vriendinnen van Isabel, die steeds net naast de opname e.e.a. omhoog gooiden.
Mijn dank aan allen  >>>> terug naar hoofdmenu <<<<