Waslijn in bos (2022)

Twickel waslijn 1
Twickel waslijn 2
Twickel waslijn 3
Twickel waslijn 1 Twickel waslijn 2 Twickel waslijn 3

Als renner in de bossen van Twente is het me een paar keer overkomen dat ik gestoord werd door één of een paar motorcrossers. Ten eerste het lawaai, ten tweede het verbod om op de paden te crossen. Om dit onderwerp uit te vergroten heb ik een waslijn met witte was tussen bomen gespannen waar een vrouw in lingerie in alle rust haar was dacht op te hangen. Ook zij werd gestoord door de motoren…
Deze shoot op een niet publiek toegankelijke locatie heb ik aangevraagd bij de rentmeester van het landgoed Twickel nabij Delden. En erg fijn dat Tonya opnieuw voor mijn camera wilde staan in haar nieuw gekochte witte lingerie, echt super. Voor de twee crossers hoefde ik niet ver te zoeken, één van hen is mijn buurjongen. Rest nog te vermelden dat we meer dan twee uur bezig geweest zijn om de juiste timing te vinden tussen model en de stand van de twee motoren. De koe links was gelukkig geen issue…
>>>> terug naar hoofdpagina <<<<