Fotograaf en model

Hicham Henk Berends 1
Hicham Henk Berends 2
Hicham Henk Berends 3
Hicham Henk Berends 4
Hicham Henk Berends 5
Hicham Henk Berends 6
Hicham Henk Berends 7
Hicham Henk Berends 8
Hicham Henk Berends 9
Hicham Henk Berends 10
Hicham Henk Berends 11
Hicham Henk Berends 12
Hicham Henk Berends 13
Hicham Henk Berends 14
Hicham Henk Berends 15
Hicham Henk Berends 16
Hicham Henk Berends 17
Hicham Henk Berends 18
Hicham Henk Berends 19
Hicham Henk Berends 1 Hicham Henk Berends 2 Hicham Henk Berends 3 Hicham Henk Berends 4 Hicham Henk Berends 5 Hicham Henk Berends 6 Hicham Henk Berends 7 Hicham Henk Berends 8 Hicham Henk Berends 9 Hicham Henk Berends 10 Hicham Henk Berends 11 Hicham Henk Berends 12 Hicham Henk Berends 13 Hicham Henk Berends 14 Hicham Henk Berends 15 Hicham Henk Berends 16 Hicham Henk Berends 17 Hicham Henk Berends 18 Hicham Henk Berends 19

In de Handelsbeurs in Antwerpen zag ik een fotograaf bezig met een fotoshoot met een mooi model.
Ik heb een poosje geboeid gekeken hoe Hicham vol passie bezig was o.a. met instructies richting het model. Hij deed op diverse plekjes de pose van haar lichaam voor. Ook viel het mij op dat hij regelmatig aan het model zat, haren en kleding rechttrekken etc. Iets wat ik bij een model nooit zal doen, “not-done”.
Tijdens een pauze kwamen we in gesprek en ik vertelde hem dat ik zulke shoots ook hield. Hij bood mij aan om ook foto’s te maken van het model. Maar….als tegenprestatie vroeg hij mij of ik dan foto’s van hem tijdens de shoot wilde maken zodat hij deze in zijn portfolio kon gebruiken. Zodoende waren we nu met twee fotoshoots door elkaar bezig. Trouwens zijn model was tevens zijn vriendin, daarom was hij wat “vrij” met het model…     >>> terug naar startpagina <<<